HAKAS
PLUStig 200 ac/dc

markkinoiden älykkäin ohjaus

HAKAS PLUSTIG 200 AC/DC on markkinoiden moderneimmalla ohjauksella varustettu täysin suomenkielinen älykäs AC TIG ja DC TIG -hitsauskone pulssitoiminnolla. Ammattilaiselle suunniteltu erittäin kestävällä metallirakenteella varustettu hitsauskone tarjoaa parasta hitsauslaatua ja käytettävyyttä paitsi kiinteissä työpisteissä kuin työmaakäytössä. HAKAS PLUSTIG 200 AC/DC on varustettu vakiona kaukosäätöpolttimella.

AC TIG, DC TIG ja puikkohitsaus

Iso opastava suomenkielinen näyttö tarjoaa helpoimman pääsyn koneen monipuolisiin ominaisuuksiin. HAKAS PLUSTIG 200 AC/DC on suunniteltu sekä vaihtovirta (AC) että tasavirtahitsaukseen (DC) sekä HF että LIFT-TIG sytytyksellä. Näin ollen se soveltuu niin alumiinin kuin rakenneterästen, ruostumattomien terästen, kuparin, titaanin, nikkelin kuin magnesiumseostenkin hitsaukseen. Sen edistyneimmät ominaisuudet antavat laajat säätömahdollisuudet, kun tavoitellaan vain parasta lopputulosta.

Täydelliset
ominaisuudet

HAKAS PLUSTIG 200 AC/DC on oikea valinta silloin, kun tarve on erittäin tarkkaan ja laadukkaaseen hitsaukseen niin valmistuksessa, korjauksessa kuin esimerkiksi putkistotöissä. Koneen edistyneet ominaisuudet kattavat mm. pulssisuhteen ja taajuuden säädön, edistyneet aaltomuodot ja tasapainosuhteen säätämisen sekä ammattilaisten arvostaman MTLogic-liipaisin toiminnallisuuden helpottamaan vaativien hitsauskohteiden hitsaamista.

HAKAS PLUStig 200 AC/DC

"kun vain paras kelpaa"

käyttökohteita

Asennustyöt
Autokorjaamot ja autonkorjaus
Korjaus- ja kunnossapito
Koulut
Ohutlevytyöt
Putkistotyöt
Urakoitsijat
Veneet
Ohutlevyhitsaukset
Urakoitsijat
Valmistustyöt

"Pulssitoiminnoilla erinomaista tarkkuutta ja tehokkuutta"

HAKAS PLUSTIG 200 AC/DC on markkinoiden moderneimmalla ohjauksella varustettu älykäs täysin suomenkielinen TIG hitsauskone AC TIG-, DC TIG- sekä puikkohitsaukseen. Siinä on markkinoiden uusimmat ja kehittyneimmät toiminnot hitsauslaadun ja tarkkuuden parantamiseksi TIG-hitsauksessa.

Laajat ammattilaisen säätömahdollisuudet, opastava hitsauskäyrä, säädettävät pulssiohjelmat sekä pulssisuhteen ja taajuuden säätö, edistyneet AC ja DC – hitsaustilat, muistipaikat hitsausohjelmille sekä monikielinen värinäyttö ovat HAKAS PLUSTIG 200 AC/DC TIG-hitsauskoneen ominaisuuksia joilla parannat TIG-hitsauksen laatua, käytettävyyttä ja tuottavuutta aivan uudelle tasolle.

HAKAS PLUSTIG 200 AC/DC on suunniteltu sekä vaihtovirta (AC) että tasavirtahitsaukseen (DC) sekä HF että LIFT-TIG sytytyksellä. Näin ollen se soveltuu niin alumiinin kuin rakenneterästen, ruostumattomien terästen, kuparin, titaanin, nikkelin kuin magnesiumseostenkin hitsaukseen. LIFT-TIG sytytys mahdollistaa koneen käyttämisen sähköherkissä ympäristöissä.

Hitsauskoneen vakiovarusteluun kuuluu ammattilaisten mm. kenttähitsaustöissä arvostama kaukosäätöpoltin, jolla hitsaaminen on entistäkin helpompaa, hauskempaa ja tuottavampaa. Koneen lisävarusteisiin kuuluvat mm. oman tehtaan valmistamat kuljetuskärryt, jalkapolkimet ja käsikaukosäätimet.

pääominaisuudet

Markkinoiden uusin täysin digitaaliohjattu AC/DC TIG-hitsauskone.
Paranna hitsauksen laatua, käytettävyyttä ja tuottavuutta.
AC TIG-, DC TIG ja puikkohitsaus.
Suomenkielinen älykäs helppokäyttöinen käyttöpaneeli.
Kompaktin kokoinen ja kevyt, mutta kestävin metallirakenne ja IP23S suojaus antaa turvaa ja pitkän käyttöiän.
Varustettu kestävällä metallikuorella ja palamattomilla etu- ja takapaneeleilla.
Oikea valinta tarkkaan ja laadukkaaseen hitsaukseen niin valmistuksessa, korjauksessa kuin putkistotöissä.
Alumiinin, rakenneterästen, ruostumattomien terästen, kuparin, titaanin, nikkelin ja magnesiumseosten erittäin tarkkaan hitsaukseen.
Vakiovarusteena ammattilaisten arvostama HAKAS EWT PRO17 kaukosäätöpoltin.
Laadukkaat ammattikäyttöön suunnitellut varusteet.
Lisävarusteena mm. jalkapoljin, käsikaukosäädin ja oman tehtaan hitsauskärry.

"edistyneet ominaisuudet AC TIG ja DC TIG hitsaukseen"

Koneen täysin digitaalisen suomenkielisen käyttöpaneelin kautta koneen säätöjen tekeminen on erityisen helppoa. Kaasun esi- ja jälkivirtausaika on säädettävissä samoin kuin virran nousu- ja laskuaika. Koneessa on on myös edistynyt taukovirran toiminto.

HAKAS PLUSTIG 200 AC/DC koneen pulssi on säädettävissä ja sen pulssisuhdetta ja taajuutta voidaan säätää monipuolisesti. Koneessa on myös edistynyt vaihtovirran aaltomuodon valinta. Aaltomuodoksi voidaan valita sini-, kolmio- tai kanttiaalto. Aaltomuodolla käyttäjä voi vaikuttaa hitsipalon muotoon, hitsin tunkeumaan ja hitsausprosessin äänitasoon.

Hitsausvirran AC-tasapainosuhdetta voidaan säätää koko virta-alueella. Hitsauskoneen AC ja DC SPOT-toiminnoilla alumiini- ja rautametalliosien (esi-) kiinnittäminen on todella helppoa.

Koneen ammattilaisten arvostamiin ominaisuuksiin kuuluu kolme liipaisintoiminnallisuutta:
2T: käynnistys painamalla liipaisinta, lopetus vapauttamalla liipaisin
4T: käynnistys painamalla ja vapauttamalla liipaisin, hitsauksen lopetus painamalla liipaisinta uudestaan
4T MLogic: 4T -toiminto, jossa käyttäjä pystyy esiasettamaan alemman hitsausvirran lyhyelle liipaisinpainallukselle. Erittäin käyttökelpoinen esimerkiksi kulmissa ja silloitushitsauksessa.

"täysiverinen puikkohitsauskone"

HAKAS PLUSTIG AC/DC toimii myös täysiverisenä puikkohitsauskoneena. Siinä on erittäin kehittynyt ohjelmisto, jolla mahdollistetaan puikkohitsauksen tarkka säätäminen hitsauksen eri vaiheissa.

Siinä on erinomaiset valokaariominaisuudet puikkolaadusta riippumatta. Puikkohitsausta helpottaa käyttäjän säädettävissä oleva kuuma-aloituspulssi (HOT START) sekä säädettävä valokaaren vakautus (ARC FORCE). OikosuIkuvirran estotoiminto (ANTI-STICK) estää puikon kiinnitarttumisen ja puikon vaurioitumisen.

Kone soveltuu puikkohitsaukseen myös sähköherkissä ympäristöissä kuten sairaaloissa ja voimalaitoksissa. VRD-toiminnon avulla voidaan tarvittaessa alentaa tyhjäkäyntijännitettä.

HAKAS PLUSTIG AC/DC tuotepakettiin kuuluu myös laadukas HAKAS-puikonpidin täyskumisella puikkokaapelilla. Hitsauskone on varustettu standardeilla ammattilaistason isoilla DIX-liittimillä.

kattavat vakiovarusteet

HAKAS PLUSTIG 200 AC/DC hitsauskonepaketti sisältää:

HAKAS PLUSTIG 200 AC/DC -hitsauskone
HAKAS EWT PRO17 TIG -hitsauspoltin kaukosäädöllä
Maattokaapeli 25 mm²/3 m DIX 35-50mm² liittimellä
Puikkokaapeli 25 mm²/3 m puikonpitimellä
Kaasuletku 4,5 m
Käyttöohjekirja

Markkinoiden parhaalla takuulla

Metallirunko ja IP23S suojaus antavat suojaa kovimpiin olosuhteisiin ja mahdollistavat työskentelyn niin sisällä kuin ulkona. Laadukkaat komponentit, hyvä suunnittelu ja pitkä markkinoiden paras kolmen vuoden takuu antavat turvaa.

Kattavat lisävarusteet

HAKAS PLUSTIG 200 AC/DC -hitsauskoneen pystyy varustelemaan laadukkaalla HAKAS jalkapolkimella, käsikaukosäätimellä, hitsauskonekärryllä ja muilla tarvittavilla varusteilla.

Tutustu HAKAS TIG- ja TIG PRO kulutusosasarjoihin. Ne sisältävän kaiken tarvittavan TIG-hitsaukseen eri materiaaleille ja materiaalinvahvuuksille.

Tekniset tiedot

Hitsausvirta-alue (A min/max): 10/200 A (TIG DC), 10/200 A (TIG AC), 10/160 A (MMA/puikko)
Maksimi hitsausvirta: 200 A
Kuormitettavuus (40°C ) 60% ED: 180 A/17 V
Kuormitettavuus (40°C) 100% ED: 130 A/15 V
Tyhjäkäyntijännite: 65 V
Käyttöpaneeli: kaksi näyttöä, painikkeet ja säätöpyörä
Hitsausvirran säätö: Portaaton
Elektrodin halkaisija (mm): 1,2-2,4-3,2 (2,4)(TIG), 1,6-4,0 (MMA)
Liitäntäjännite: 230 V
Liitäntäteho maksimissaan: 5,1-7,5 kVA
Sulakekoko: 16 A, hidas
Suojausluokka: IP23S
Käyttölämpötila: -10..+40 ºC, kosteus <90%
Verkkojohdon pituus: 3 m
Leveys/korkeus/pituus: 240x430x580 mm
Paino: 21 kg

lisätarvikkeet

hakas jalkapoljin

Täydennä HAKAS PLUSTIG 200 AC/DC -hitsauskonetta alkuperäisellä HAKAS FP150 jalkapolkimella .

TIG kulutusosat

Alkuperäiset kulutusosasarjat TIG-hitsaukseen. Valitse valmiista STD ja PRO-sarjoista tai valitse suoraan itse.

muut kannettavat hakas-hitsauskoneet

hakas PLUSMIG 200

Monipuolisin HAKAS hitsauskone MIG-, TIG- ja puikkohitsaukseen. Markkinoiden paras luotettavuus, helpoin säädettävyys ja kehittynyt teknologiamme takaa tarkat ja luotettavat hitsaustulokset.

hakas PLUSMMA 160

Tehokas, kevyt, aidolla metallikuorella varustettu kestävä puikko- ja TIG-hitsauskone

tarvitsetko apua?

Tutustu verkkosivuihimme löytääksesi tarvitsemasi tiedot tai ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi tai HAKAS-huoltoon.

jopa viiden vuoden takuulla

HAKAS hitsauskoneilla on markkinoiden paras jopa viiden vuoden takuu.

tehty kestämään

HAKAS on merkki hyvästä suunnittelusta ja valmistuksesta sekä parhaista materiaaleista.

parasta hitsaukseen

Olemme varmoja, että löydämme parhaan ratkaisun sinun hitsaushaasteeseesi.

hitsaukseen vuodesta 1972

Laadukkaita, teknisesti edistyksellisiä ja kestäviä hitsauskoneita vuosikymmenten kokemuksella.