HAKAS TAKUU JA TUKI

TUOTETUKI

Puuttuuko jotakin? Eikö jokin toimi niin kuin pitäisi? Oletko suorittanut ohjekirjan mukaiset huollot? Olemme pyrkineet kokoamaan hitsauskoneesi käyttöohjeeseen tyypillisimmät käyttötilanteet ja mm. mahdolliset vikakoodit. Jos apu ei kuitenkaan löydy käyttöohjeesta niin Walliuksen tuki on auttamassa kysymyksissäsi.

Etsitkö esitteitä, käyttöohjeita tai muita dokumentteja. Ne löytyvät täältä.

takuun rekisteröinti

Hakas-hitsauskoneilla on markkinoiden paras jopa viiden vuoden jatkettu takuu. Täysi takuuaika astuu voimaan rekisteröimällä takuu 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Mahdollisissa takuuasioissa otathan ensin yhteyttä tuotteen ostopaikkaan.

HAKAS TAKUUEHDOT

Olemme ylpeitä valmistamistamme HAKAS-tuotteista. Kaikissa HAKAS-tuotteissa yhdistyy erinomainen suorituskyky, luotettavuus ja kestävyys. Kun valitset HAKAS-hitsauskoneen niin saat myös markkinoiden parhaan ostoturvan - jopa viiden vuoden jatketun takuun. Tutustu tarkemmin takuuehtoihimme alla olevasta linkistä.

ETSITKÖ LÄHINTÄ HAKAS JÄLLEENMYYJÄÄSI?

HAKAS hitsauskoneet ja muut tuotteet ovat saatavilla yksinoikeudella IKH verkkokaupasta sekä jälleenmyyjiltä Suomesta, Baltiasta ja Ruotsista. Etkö löytänyt haluamaasi tuotetta lähimmän myymäläsi hyllystä? Ei hätää, kysythän apua palvelutiskiltä. Kaikki HAKAS-tuotteet löytyvät IKH:n keskusvarastolta lyhyen toimitusajan päästä kaikista IKH myymälöistä.

HAKAS HITSAUSKONEET ON SAATAVILLA IKH-VERKKOKAUPASTA JA MYYMÄLÖISTÄ KAUTTA MAAN