toteuta unelmasi parhailla hitsauslaiteilla

hitsauksen
edelläkävijä

HAKAS on ollut avainasemassa suomalaisen teollisuuden ja maatalouden koneellistamisessa, ja työmme jatkuu edelleen. Suunnittelemme laadukkaita, teknisesti edistyksellisiä ja kestäviä hitsauskoneita nykypäivän hitsaajille. Tuotteemme on aina valmistettu parhaista materiaaleista ja testattu laajasti ennen toimitusta jälleenmyyjimme. Hitsauskoneillamme on jopa viiden vuoden takuu.

40,000+ hitsauskonetta

Luovuus, innovatiivisuus ja henkilöstömme ainutlaatuinen sitoutuminen hitsauskoneiden suunnitteluun ja valmistukseen ovat mahdollistaneet sen, että olemme toimittaneet yli 40 000 hitsauskonetta.

tarina, joka alkoi jo 1972

Täysin suomalaiset HAKAS hitsauskoneet syntyivät vuonna 1972. Suomessa oli syntynyt suuri tarve saada erityisesti maa- ja metsätalouden koneita korjattua ja ylläpidettyä toimintakuntoisena. Hankkijan kanssa solmittu yhteistyö mahdollisti HAKAS-hitsauskoneiden jakelun valtakunnallisesti. Ensimmäisessä vaiheessa myyntiin tulivat HAKAS-tasasuuntaajat puikkohitsaukseen.

HAKAS MIG/MAG-teknologian kehittäminen alkoi samoihin aikoihin 70-luvun alkupuoliskolla ja ensimmäiset HAKAS MIG/MAG kytkinsäätöiset puoliautomaattihitsauskoneet tulivat Hankkijan tuotevalikoimaan 1975. Myöhemmin yksittäinen kone laajeni kokonaiseksi MIG/MAG-puoliautomaattien konesarjaksi vuonna 1978. Puikkohitsauskoneissa muuntajat syrjäyttivät sittemmin tasasuuntaajat ja 1990-luvulla invertteriteknologia alkoi lyömään läpi. Vuodesta 1972 vuoteen 2007 Hankkijan kautta toimitettiin yhteensä yli 40 000 HAKAS hitsauskonetta.

HAKAS-tuotteiden uusi aikakausi

IKH ja Wallius Hitsauskoneet Oy aloittivat yhteistyön syksyllä 2023, jonka myötä HAKAS-hitsauskoneet ja -tarvikkeet ovat palanneet takaisin asiakkaiden saataville. Wallius lanseerasi yhdessä IKH:n kanssa vahvan uuden HAKAS-tuoteperheen, johon kuuluu uusimman sukupolven muuntajalla varustettu 250 A:n kompaktikokoinen kolmivaiheinen hitsauskone sekä kolme kannettavaa yksivaiheista hitsauskonetta: HAKAS PLUSMIG 200 on monipuolisin myynnissä oleva HAKAS hitsauskone, joka soveltuu niin MIG-, TIG- kuin puikkohitsaukseenkin. HAKAS PLUSTIG 200 AC/DC on paras valinta, kun erittäin tarve on laadukkaaseen AC TIG-, DC TIG- ja puikkohitsaukseen. Sarjan kooltaan pienin hitsauskone on PLUSMMA 160, joka on tehokas, kevyt, aidolla metallikuorella varustettu kestävä puikko- ja TIG-hitsauskone. HAKAS-tuotteiden valikoimaan kuuluu hitsauskoneiden lisäksi myös hitsauspolttimet, lisäaineet ja kulutusosat. Koko tuoteperheeseen liittyvät HAKAS-tuotteet löytyvät kaikista IKH-myymälöistä.

IKH Oy:n tuotepäällikkö Juha Leppäpuska kertoo, että HAKAS-hitsauskoneiden tärkeimpiä kohderyhmiä on erityisesti maataloussektori, pienet urakointiliikkeet, alihankkijat, autoliikkeet ja aktiiviset harrastajat.  ”HAKAS-hitsauskoneet ovat hyvä valinta niin ammattilaisille kuin harrastajillekin”, Leppäpuska sanoo.  

Wallius tarjoaa HAKAS-hitsauskoneiden ostajille lisäarvoa takuun, huollon ja teknisen tuen muodossa. ”Walliuksen huoltoverkosto ja oma tekninen tuki ovat asiakkaiden käytössä. Lisäksi tarjoamme uniikin takuukäsittelyn kannettaville HAKAS-hitsauskoneille, jossa IKH:n myymälä antaa uuden koneen rikkoutuneen tilalle”, Walliuksen toimitusjohtaja Lasse Paananen kertoo. “Tämän myötä asiakkaan ei tarvitse jäädä odottamaan sitä, että hitsauskone kiertäisi huoltoliikkeen kautta”, Leppäpuska jatkaa.

HAKAS-hitsauskoneet ovat myynnissä yksinoikeudella IKH-ketjun myymälöissä paitsi ympäri Suomen niin myös Baltiassa ja Ruotsissa sekä IKH:n verkkokaupassa. Tuotteet on lanseerattu syksyllä 2023 IKH On the Road -kiertueella.

HAkas hitsauskoneet ja muut tuotteet on saatavilla ikh-verkkokaupasta ja myymälöistä kautta maan.

HAKAS TUOTTEET IKH:n verkkokaupassa

lähetä meille viesti ja olemme sinuun yhteydessä.

Kysy, anna palautetta tai ehdota. Olemme sinuun yhteydessä 24 h sisällä.
Kiitos! Viestisi on lähetetty perille ja palaamme sinulle pikimmiten.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

yhteystiedot

Hakas huolto- ja tukikyselyt
huolto@hakas.fi
Hakas huolto arkisin 8-16
+358 440 728 001
Muut Hakas yhteydenotot
hakas@hakas.fi
Wallius Hitsauskoneet Oy
wallius@wallius.com
IKH Oy asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@ikh.fi