EWT
vp17 pro tIG

HAKAS EWT VP17 PRO TIG-hitsauspoltin on ensiluokkainen ja kustannustehokas kaukosäätöominaisuudella varustettu TIG-hitsauspoltin. Kaukosäätimien avulla hitsausvirran säätö onnistuu helposti ja tarkasti suoraan työkohteesta. HAKAS EWT VP17 PRO TIG-hitsauspoltin tarjoaa erinomaisen teknisen suorituskyvyn, kulutusosien pitkän käyttöiän ja erinomaisen käyttömukavuuden.

HAKAS EWT VP17 PRO TIG

HAKAS EWT VP17 PRO TIG RC hitsauspoltin on kaukosäädöllä varustettu TIG-hitsauspoltin Euroliittimellä varustettuun TIG-hitsauskoneeseen. Varustettu hitsaustyön tuottavuutta ja laatua parantavalla kaukosäätöominaisuudella. Hitsauspolttimen kaulan muotoilu sekä kaikissa käyttölämpötiloissa taipuisa kaapeli varmistavat polttimen erinomaisen jäähdytyksen tarjoten erinomaisen hitsaustuloksen. Polttimessa on ergonominen, kevyt ja kestävä kahva, joka varmistaa hyvän työergonomia ja parantaa hitsaustyön tuottavuutta. Polttimen integroitu pallonivel polttimen kahvan juuressa vähentää rasitusta ranteessa parantamalla kahvan liikkuvuutta suhteessa kaapeliin. 

Poltin on varustettu kestävillä ja laadukkailla kulutusosilla ja sen kaikki osat ovat vaihdettavissa. 

Ominaisuudet
Tehonkesto: 150 A DC, 115 A AC (60 % kuormitettavuus)
Hitsauslangan paksuus: 0,5–3,2 mm
Kuormitettavuus: 60 %
Pituus: 4 m
Jäähdytys: kaasujäähdytteinen
Täyttää standardin EN 60974-7

HAKAS EWT VP17 e4 LTIG

HAKAS EWT VP17 e4 on erittäin laadukas nosto-/raapaisu-TIG-poltin kaikkiin standardeilla (Euro) kaapeliliittimillä varustettuihin hitsauskoneisiin. HAKAS EWT VP17 e4 -TIG-hitsauspolttimella otat käyttöön puikko- tai monimenetelmähitsauskoneesi TIG-ominaisuudet käyttöön. 

HAKAS EWT VP17 e4 nosto-/raapaisu-TIG-hitsauspoltin on varustettu säädettävällä sisäärakennetulla suojakaasukaasuventtiilillä. Poltin sopii käytettäväksi kaikkiin hitsauskoneisiin, joissa ei ole sisäänrakennettua magneettiventtiiliä kaasunvirtauksen säätämiseksi. Poltin on yhteensopiva kaikkien yleisesti saatavilla olevien TIG-polttimien kulutusosien kanssa. Poltin on varustettu neljä (4) metriä pitkällä hitsauskaapelilla.

Poltin sopii käytettäväksi sekä kaikkiin HAKAS että muiden valmistajien euroliittimillä varustettuihin puikko- ja monimenetelmähitsauskoneisiin. Poltin on yhteensopiva mm. seuraaviin hitsauskoneisiin:

HAKAS PLUSMMA 160 ja HAKAS PLUSMIG 200

Lisäksi HAKAS EWT VP17 e4 -hotsauspoltin on sopiva kaikkiin euroliittimellä varustettuihin hitsauskoneisiin, joihin sopii suoraan 13 mm:n DIX kaapeliliitin. Lisäksi poltin on yhteensopiva kaikkiin euroliittimellä varustettuihin hitsauskoneisiin, joihin sopii 9 mm:n DIX kaapeliliitin erillisellä adapterilla (13 mm -- > 9 mm)

hakas
PLUStig 200 AC/DC

Edistyksellistä ammattitason hitsauskykyä ja käytettävyyttä. Täysin digitaalinen opastava suomenkielinen näyttö. Paras valinta AC/DC TIG hitsaukseen niin alumiinille, ruostumattomaan teräkseen kuin lähes kaikille muille hitsattaville materiaaleille

tarvitsetko apua?

HAKAS-hitsauskoneille myönnetään jopa viiden vuoden jatkettu takuu. Muistathan rekisteröidä takuun oheisesta linkistä 30 päivän kuluessa ostoksesta.

REKISTERÖI KOLMEN VUODEN TAKUU

jopa viiden vuoden takuulla

HAKAS hitsauskoneilla on markkinoiden paras jopa viiden vuoden takuu.

tehty kestämään

HAKAS on merkki hyvästä suunnittelusta ja valmistuksesta sekä parhaista materiaaleista.

parasta hitsaukseen

Olemme varmoja, että löydämme parhaan ratkaisun sinun hitsaushaasteeseesi.

hitsaukseen vuodesta 1972

Laadukkaita, teknisesti edistyksellisiä ja kestäviä hitsauskoneita vuosikymmenten kokemuksella.